Nedeljski skupinski tek

Pozdravljeni tekači!

Z veseljem vam sporočamo, da nas v nedeljo 19.4, zopet čaka prečudovit, izredno zabaven in poučen skupinski trening. Tokrat se bomo odpravili na tek po Polhograjskih dolomitih. :)

Gre za zelo prijeten ne-tekmovalen skupinski tek, čigar namen bo nabiranje kondicije in prijetno druženje s so-tekači.

svjakob
Tempo bo primeren za vse tekače, tako da nimate razloga, da se nam ne bi pridružili in se sprostili v naravi! Med samim tekom, se bomo sem ter tja tudi ustavili, se nadihali in raztegnili.

Vabljeni tudi vsi, ki nas še ne poznate. Na teku vam z veseljem podamo kakšen koristen tekaški nasvet in vam svetujemo…Udeležba na teku je popolnoma brezplačna!

TRASA

Pretekli bomo dobrih 10 km iz Topola na Katarini do Toškega Čela in nazaj (če bo lepo vreme, bomo skočili še do sv. Jakoba). Teklo se bo večinoma po makadamu.
Razdelili se bomo v dve skupini, hitrejšo in počasnejšo, ter se odpravili po trasi. Tekli bomo v pogovornem tempu, se vmes tudi ustavili in naredili tudi kakšno vajo ali dve. Če ima kdo željo, pa lahko seveda zašiba v hitrejšem tempu in nas na počaka na cilju.

KJE & KDAJ?

V nedeljo 19.4 ob 10:00.
Dobimo se na parkirišču pred OŠ (Topol pri Medvodah)
Zemljevid: Google maps

PRIDI S PRIJATELJEM/DRUŽINO

Seveda je tudi tokrat nedeljski tek odprte narave, kar pomeni, da lahko povabite tudi družino, prijatelje,… in ostale tekaške navdušence, ki bi radi preživel nedeljsko popoldne v naši družbi. Če bodo želeli, lahko tudi njim z veseljem podamo kakšen koristen napotek za izboljšanje njihove tehnike in jih poskusili navdušiti za tek! :)

PRIJAVA

Če ste Pulzovec in pridno trenirate pri nas, prijava NI POTREBNA.
Vaše prijatelje/ce, ki se nam bodo pridružili bi pa prosil, če se prijavijo preko spodnje prijavnice (toliko da jih pričakujemo in tudi za njih pripravimo kakšen prigrizek na poti). Hvala! :)

Prijavi se na vadbo teka!

Pridruži se Pulz športu in zateci po ljubljanskih parkih 1x, 2x ali 3x tedensko v majhni skupini, kjer se lahko izkušen trener posveti vsakemu posebej.

PRVI TRENING JE BREZPLAČEN!

reCAPTCHA

Podari športni darilni bon

 


Prijavi se na Pulzove e-novice

Zaupaj nam svoj e-poštni naslov in bodi vedno na tekočem. Prejmi obvestila o dogodkih, novostih, …

Naši partnerji in stranke