Dogodki

[vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” class=”hp_h1_black”][vc_column width=”1/1″][text_output]

Dogodki

[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”3/4″][text_output]

V Pulz športu prirejamo različne dogodke, s katerimi radi popestrimo naše treninge. Pridruži se nam tudi ti!

 

Prihajajoči dogodki

 

Vsak mesec preteci 5 km v odlični družbi!

Pulz Petka je brezplačen dogodek, namenjen vsem tekačem začetnikom, tekaškim družinam kot tudi tekačem zanesenjakom.

Dobrodošli so tudi najmlajši, ki jih bodo zabavali animatorji.

Dobimo se na Pulz Petki v soboto, 3. novembra, malo pred 10. uro. Prijave že sprejemamo :)

 

 

 

 


 

Pretekli dogodki

Junija se spet dobimo na Šiška teku, juhej!

6-kilometrski tek bomo odtekli v četrtek, 8. junija 2017. Štartali bomo pri Koseškem bajerju ob 18. uri.

Tudi letos vsak tekač dobi super kul majico – prijavi se in povabi še prijatelje ;)

 

 

Tokrat so nas pete odnesle okoli Blejskega jezera, mimo Save in čudovitih zelenih pašnikov, kjer se veselo pasejo krave Gorenjke. Naš prijeten tekaški izlet v dveh težavnostnih skupinah smo popestrili z nadvse koristnim seminarjem o tehniki teka, kjer je vsak posameznik dobil ključne napotke, kako teči bolj zdravo in lahkotno.

 

 

 

 

 

Na sicer rahlo deževen, a vseeno lep četrtkov večer 9. junija smo se pomerili na 6-kilometrskem Salming teku, ki se je odvijal v Šiški. Zbrali smo se pri Koseškem bajerju ob 18. uri. Med tekom smo posneli tudi tehniko teka vseh tekačev. Vsak, ki je prišel, je odšel dobre volje, z majico, pretečenih 6 km, odžejan in nasmejan :)
 

 

V nedeljo 18. septembra smo tekli v prečudoviti, v zelenje potopljeni Idrijski Beli! Ena skupina je tekla malo več (cca od 15 km do 18 km), druga pa malo manj okoli 10 km do 13 km. Na koncu pa so kraljevali žlikrofi… itak!! :) Zbrali smo se ob 9:30 na parkirišču pri Divjem jezeru (malo pred Idrijo) in v lahnem drncu odtekli do sline-cedeče nagrade.

 

 

 

 

[/text_output][/vc_column][/vc_row]