Družinska vadba

Starši bodite aktivni med vadbo vaših malčkov!

Družinska vadba

G-rega in Pulz šport vabita starše in otroke (stare med 3 in 6 let) na koristno in zabavno preživljanje aktivnega časa na ljubljanski Laguni!

Družinska vadba se bo odvijala ločeno, a ob istem času in na isti lokaciji – ob četrtkih ob 16.45. Začeli bomo 6. oktobra.

Za otroke

Spoznali bodo:

  • šolo teka,
  • atletsko in gimnastično abecedo.

Del učnih ur pa bomo namenili:

  • plezanju po plezalnih stenah,
  • didaktičnim gugalnicam,
  • plesnim uricam,
  • mini golfu in
  • mini hokeju.

Otrokom bomo pri vsaki učni uri prikazali osnovne značilnosti posameznih športov, ki se jih bomo lotili tisti dan, osnovna pravila in pravilno uporabo rekvizitov.

Za starše

Tekaški treningi se bodo odvijali v zelo majhnih skupinah, prilagojeni pa bodo posamezniku ter njegovim zmožnostim.

Treningi so primerni za vse! Tako za tiste, ki ste pravkar začeli kot tudi za tiste, ki že z lahkoto pretečete več kilometrov skupaj.

Začetniki bodo zadovoljni z lahkotnim treningom, ki bo potekal v prijetni, majhni skupini s kombinacijo hoje, teka in različnih krepilnih ter razteznih vaj. Hitrejši in izkušeni tekači pa pa bodo svojo dozo teka opravili v prijetni in majhni skupini, ki bo vsebovala zahtevnejše tekaške elemente z večjim poudarkom na vajah za moč, meritvah in testiranjih.

Cena:
Pri družinski vadbi ima vsak izmed staršev in otrok 15% popust na redno ceno vadbe. Za enega odraslega je cena s popustom 32 €/mesec. Za informacije glede vadbe staršev, nam pišite na info@pulzsport.si ali na telefonsko številko 040 810 669.

Za otroke pa je možen le letni zakup vadbe. Znesek s popustom je tako 211,65 € za 25 ur vadbe oz. za obdobje med oktobrom in aprilom. Možno je tudi plačilo na 8 obrokov. Za več informacij glede vadbe otrok se lahko obrnete na Zavod G-rega, kjer vam bodo prijazno odgovorili na vsa vprašanja. Vprašanja jim lahko pošljete na info@g-rega.si ali pa jih pokličete na 041 750 353 ali 041 676 097.

 

Pripravite se skupaj na Ljubljanski maraton in Lumpi tek, ali pa samo uživajte ob sproščeni rekreativni vadbi.

logota


Prijava na družinsko vadbo

Prijava na družinsko vadbo
Sending

Podari športni darilni bon

 


Prijavi se na Pulzove e-novice

Zaupaj nam svoj e-poštni naslov in bodi vedno na tekočem. Prejmi obvestila o dogodkih, novostih, …

Naši partnerji in stranke