Nedeljski skupinski tek – Grad Brdo pri Kranju

Pozdravljeni tekači!

Z veseljem vam sporočamo, da nas v nedeljo 8.3, zopet čaka prečudovit, izredno zabaven in poučen skupinski trening v sklopu priprav na Mali kraški maraton

posestvo_brdo

Tokrat se bomo odpravili na tek okoli parka Brdo pri Kranju.

Gre za zelo prijeten ne-tekmovalen skupinski tek, čigar namen bo nabiranje kondicije in prijetno druženje s so-tekači.

Tempo bo primeren za vse tekače, tako da nimate razloga, da se nam ne bi pridružili in se sprostili v naravi! Med samim tekom, se bomo sem ter tja tudi ustavili, se nadihali in raztegnili.
Vabljeni tudi vsi, ki nas še ne poznate. Na teku vam z veseljem podamo kakšen koristen tekaški nasvet in vam svetujemo…Udeležba na teku je popolnoma brezplačna!

KJE & KDAJ

V nedeljo 8.3. ob 9:00.

Dobimo se na parkirišču pri vadbišču (zunanje fitness naprave)
Zemljevid: Google maps

TRASA

Tudi tokrat se bomo razdelili v dve skupini, hitrejšo in počasnejšo. Vsi se bomo odpravili po makadamski poti okoli Grada Brdo. Počasnejša skupina bo odtekla okoli 9 km, hitrejša skupina pa se bo proti koncu odcepila in nabrala še kakšen km več (okoli 18 km).

Tekli bomo v pogovornem tempu. Če ima kdo željo, pa lahko seveda zašiba v hitrejšem tempu in nas na počaka na cilju. :)

PRIDI S PRIJATELJEM/DRUŽINO

Seveda je tudi tokrat nedeljski tek odprte narave, kar pomeni, da lahko povabite tudi družino, prijatelje,… in ostale tekaške navdušence, ki bi radi preživel nedeljsko popoldne v naši družbi. Če bodo želeli, lahko tudi njim z veseljem podamo kakšen koristen napotek za izboljšanje njihove tehnike in jih poskusili navdušiti za tek! :)

PRIJAVA

Če ste Pulzovec in pridno trenirate pri nas, prijava NI POTREBNA.
Za vse, ki ste prišli do nas preko drugih kanalov (internetne strani, medijev, ipd.) bi pa prosil, da na hitro izpolnite spodnjo prijavnico (toliko da vas pričakujemo in tudi za vas pripravimo kakšen prigrizek na poti). Hvala! :)

Če vas še kaj zanima, kar vprašajte, z veseljem vam bom odgovoril. Pišete nam lahko preko maila na: info@pulzsport.si ali pa nas pokličete po telefonu na 040 810 669.

Upam, da se v nedeljo vidimo v čim večjem številu!

​Lep pozdrav,
Ekipa Pulz šport​

Prijavi se na vadbo teka!

Pridruži se Pulz športu in zateci po ljubljanskih parkih 1x, 2x ali 3x tedensko v majhni skupini, kjer se lahko izkušen trener posveti vsakemu posebej.

PRVI TRENING JE BREZPLAČEN!

reCAPTCHA

Podari športni darilni bon

 


Prijavi se na Pulzove e-novice

Zaupaj nam svoj e-poštni naslov in bodi vedno na tekočem. Prejmi obvestila o dogodkih, novostih, …

Naši partnerji in stranke